Blog Image

Den foerste aften hvor vi var i Mae Hong Son, tog Andrew (som sidder ved siden af Helle) os med ud til Doi og Lee ( Doi tv. og Lee th. paa billedet). Doi og Andrew er “lederne” for det aids- care arbejde der udfoeres i Mae Hong Son. Doi goer en masse frivilligt arbejde og har en del kontakter til aids ramte familier, hun er ikke selv smittet, men har et hjerte for at hjaelpe. Aids- care supportere 3 boern i Mae Hong Son. Andrew er missionaer og lever i Mae Hong Son, sammen med hans kone og deres 4 boern.

Blog Image

Det foerste der springer en i oejnene, naar man traeder ind i Doi og Lee’s stue er en vaeg fyldt med billeder af Jesus og hans disciple. Der hersker ingen tvivl om, hvem der er Herre i deres hjem og liv.

Blog Image

Her sidder Inger Lise og Doi og faar en snak og det foregaar selvfoelgelig paa thai. Doi fortalte blandt andet Inger Lise, at hvor hun kan komme til det, fortaeller hun et ord om Jesus. Man maa sige, at hun er en braendende kristen. De er ikke sikre paa deres indkomst, eftersom at Doi laver en masse frivilligt arbejde og Lee ikke altid kan faa arbejde, men som hun selv udtrykte det: “Vi lever i tro!!”. Doi og hendes mand har foerhen vaeret buddister, men blev omvendt til Jesus efter at have vaeret gift i nogle aar, og nu har de indviet hele deres liv til Ham.

Blog Image

Inger Lise og Doi tog motorcyklen og koerte saa afsted for at besoege familierne som aids- care supportere. Andrew koerte til bibelstudie i en naboby og saa soergede Lee for os, inden han gik til bedemoede i kirken. Her har han serveret mandariner og snacks med honning. Saa sad AK og Helle der alene i fremmede menneskers hus. Men hold da op hvor var de gaestfrie. Da Doi kom tilbage sagde hun at vi kunne bo hos hende og vaere hendes nye doetre:)

Blog Image

Som Doi intalte paa video til Mogens: “Her er mine 2 nye boern og de bor i Danmark”:)….Doi var bare saa soed og man maa sige, at hun har faaet en speciel gave til at moede nye mennesker. Sjaeldent har vi moedt en saa hjertelig person!!

Blog Image

Vi havde en afskedsmiddag med Inger Lise, inden hun rejste tilbage til DK. Vi spiste kinesisk, det var rigtig laekkert og super hyggeligt!!

Blog Image

Det nye projekt med at laere boernenes foraeldre og bedsteforaeldre at lave kort, gaar meget godt. De har ikke helt forstaaelse for, at ens fingre skal vaere meget rene, naar man laver kort, men det gaar bedre, og de skal nok komme efter det:)…og vi tror faktisk, at de synes, det er sjovt!!

Blog Image

Mandag d. 12/3 tog Ang os med paa tur til nogle varme kilder. Hun havde taget en af hendes mandlige venner med, som ogsaa kunne tale lidt engelsk, saa det var bare hyggeligt!!

Blog Image

Her bader vi i en swimmingpool, hvor der er vand fra de varme kilder.

Blog Image

Efter vores svoemmetur soergede Ang for frokost til os. Det bestod af kylling og sticky rice. Gul vandmelon og mango til dessert og ellers en masse thailndske kager af forskellige slags:)

Blog Image

Et bassin med vand fra de varme kilder. Det var saa varmt at man kunne koge sine aeg deri, og det var der mange, der benyttede sig af. Thailaendere ELSKER aeg og det kan spises til alt mad hernede.

Blog Image

Blog Image

Saa skulle der lige soppes lidt:)

Blog Image

Ang ville gerne flette taer med os!! AK overlevede det, selvom hun jo ikke er meget for det der med andres taer;) Saa til jer der kender AK: Her er beviset for at hun godt kan, naar bare det er i vand og hun har kontrol over det….smiley Vi havde en rigtig hyggelig dag sammen alle 4!!

Blog Image

De 2 skoenne drenge Indoi og Game.

Blog Image

Her 2 smukke piger fra soendagsskolen!! Man maa sige, at vi ofte foeler os som grimme, hvide elefanter i forhold til alle de smaa og smukke thailaendere.

Blog Image

En aften tog vi paa en sejltur ned af Mae Ping River, som loeber gennem Chiang Mai. Vi noed et laekkert maaltid mad, mens vi noed den smukke udsigt (som man desvaerre ikke kan se paa billedet).