Saa er det vist ved at vaere paa tide at komme med en lille opdatering her paa bloggen. Det er snart laenge siden, der er kommet noget nyt herind, saa det vil jeg da lige goere noget ved! Og nu, hvor vi netop har tid til at opdatere den, saa er vi saa heldige at sidde paa en internet-cafe, der aabenbart kun syntes, vi skulle have 2 billeder lagt ind! Saa det bliver bare til et lille livstegn, saa I alle ved, at vi stadig er i live og har det godt! Saa maa den helt lange billedserie vente til en anden god gang! For det er bestemt ikke fordi, vi ikke har noget at fortaelle! Vi har haft rigtig mange gode oplevelser siden sidste opdatering! Men dem maa I hoere om en anden gang. Det er jo lidt sjovere at hoere om det sammen med billederne!

Blog Image

Men her er da lige et billede af noget af det, vi har faaet tiden til at gaa med… PANDEKAGEBAGNING! – og ja, den bliver faktisk vendt i luften!!!!! Vi har haft et lille flip med at lave dansk mad nogle gange. Saa det blev til boef med loeg, kartoffelmos og saa pandekager med is! Godt nok er thai-mad laekkert, men et godt maaltid dansk mad, det slaar nu alt (naesten).

Blog Image

Vi var nok lige faerdige af grin, da vi kom op af trappen og kunne hoere Ang spille snake. Og da vi kom helt op, sad hun i moerke med sin 3310’er og spillede snake, mens hun sad og svedte i denne roede box, som vi nu har fundet ud af er en sauna! Hun er virkelig for morsom!!!

Det var saa lige de billeder, vi kunne faa lagt ind for denne gang. Vi haaber, vi snart faar mulighed for at fortaelle lidt mere om, hvad vi egentlig laver! For vi bruger ikke al vores tid paa pandekager og sauna!!

Vi haaber, I alle har det godt, hvor I er! Tak for mails og kommentarer paa bloggen. Og tak for tanker og forboen! Det er dejligt at maerke, at vi er i Guds staerke haender, selvom vi befinder os paa den anden side af jorden!