Hej igen!!

Saa er det da vist paa tide, at vi giver lidt lyd fra os igen! Det er ikke blevet til saa meget her paa det sidste. Det beklager vi meget, men tiden er bare floejet afsted! Og naar vi saa har haft tid til at opdatere bloggen, saa har det ikke virket! Men nu vil vi proeve at skrive lidt om, hvad vi har faaet de sidste par uger til at gaa med. Det bliver desvaerre uden billeder, for det gider aabenbart ikke at virke mere. Saa det bliver kedelig tekst til dem, der gider laese det! Og til jer, der ikke gider det, kan vi bare fortaelle, at vi har det rigtig godt!!!

Og til jer, der har taalmodighed nok til at laese en lille roman kan vi fortaelle, at vi har haft utrolig travlt de sidste uger! Vi har vaeret paa nogle ture, bl.a. den tur, vi skulle have vaeret paa med Daniel, da han var her. Det var en rigtig god tur -synd du ikke oplevede den, Daniel! Der red vi paa elefanter, saa et laekkert vandfald, besoegte nogle bjergstammer, bamboo-raftede osv. Det var virkelig en god tur!

I tirsdags var vi paa en tur til den gyldne trekant. Det er et omraade i det nordligste Thailand, hvor man kan staa i Thailand og se Burma og Laos paa samme tid. Landende er delt af nogle floder, som danner graensen mellem landene. Saa vi kom paa en lille motorbaad og sejlede over og saa Burma og var i land i Laos i en halv time ca. Vi saa ogsaa et tempel, et marked og nogle flere bjergstammer. En meget hyggelig tur. Men det vildeste ved den var nok selve koereturen! Vi var kommet paa forsaedet, fordi det var det eneste sted, der var to pladser ved siden af hinanden, saa vi havde sendt vores stakkels guide om paa bagsaedet! Fra forsaedet havde vi jo alletiders udsyn ovre naturen – og speedometeret!!! For chauffoeren gav den da ellers ikke for lidt gas! Det er naesten helt utroligt, at vi stadig er i live! 120-140 km i timen op og ned ad bakker, rundt i sving, gennem byer osv osv. Det var virkelig sygt! Den fik ikke for lidt med dythornet! Ej, det var virkelig vildt! Men vi kom hele og nogenlunde sikre hjem…

Ellers har vi faaet taget afsked med Chiang Mai. Saa der er ogsaa gaaet en del tid med at tage afsked med folk og steder der. Vores projekt med at lave kort har vi overdraget til en af moedrene i Doi Low, saa nu haaber vi bare, hun styrer det! Og vi har sagt farvel til alle boernene. Det var virkelig underligt og soergerligt at sige farvel til dem. Men vi havde banankage og slik med til dem fra DK, saa de synes vist det var en meget god dag alligevel!!!

Vi har ogsaa sagt farvel til Ang, som vi boede sammen med. Sidste fredag inviterede hun os ud paa en fin restaurant, der er typisk Nordthai, hvor man sidder paa jorden og spiser ved smaa borde, maden er nordthailandske retter, og naar man er faerdig med at spise, er der saadan et show, hvor der bliver danset en masse traditionelle danse osv. Det var rigtig spaendende at se! Og en hyggelig og god aften! Men da det blev tid til at sige rigtig farvel, blev det virkelig soergerligt! Der kunne vi ikke helt holde taarerne tilbage. Og vi savner hende allerede!

Ud over det har vi vaeret en tur i teatret og se High School Musical, som Chiang Mai International University havde lavet. Det var rigtig flot! Nogle virkelig gode skuespillere og en soed historiesmiley

Nu er vi saa draget afsted, vaek fra alt det kendte og trygge i Chiang Mai og ud i den store verden! Torsdag morgen (meget tidligt) tog vi efter en times nattesoevn tog vi en bus til Chiang Khong, hvorfra vi tog en lille baad til Houay Xai i Laos. Der sov vi til i gaar, hvor vi sammen med to engelske fyre sad 6 timer i en speedbaad, der sejlede os til Louang Phrabang. Det var alletiders med saadan et par engelske fyre. De er no noget mere gentle en de danske! Saa hele vejen sad vi bag dem og foelte os som prinsesser! Drenge, det kunne I godt laere lidt af!!

Fra Louang Phrabang tog vi en bus til Vang Vieng. Efter 7 timer i en bus med den friske KOLDE luft som aircon, med hullabulla-musik saa hoejt at man naermest ikke kunne snakke sammen, et gevaer som naermeste sidemand kom vi frem hertil kl 1. i nat! Vi fandt et guesthouse, og da vi endelig stod ud af senge fandt vi Ellen og Carina (de to danske piger, vi foer har vaeret sammen med i Chang Mai) her i byen. Vi havde aftalt at moedes her og her bliver vi de naeste dage. I morgen skal vi paa en kajaktur og ud og opleve noget af den helt fantastiske natur, der er her! Saa det bliver spaendende.

Puha, et blev da til en hel roman. Haaber I klarede den!