Saa er vi efter en dags bustur kommet tilbage til Bangkok. Det er virkelig en fed by og der er bare ikke det de har her. Vi regner med at blive her til engang i nidten af naeste uge og saa gaar turen til oeerne vestpaa, der skal vi sa vaere de siddte 2 uger. Tiden flyver afsted, men mon ikke det er et tegn paa, at vi bare har det godt!!smiley

Blog Image

Paa Koh Chang hvor vi har vaeret 4 dage, bestilte vi i torsdag en snorklingtur, der varede fra 8.00-17.00. Vi var paa en baad hele dagen og sejlede til forskellige smaa oeer hvor vi saa snorklede. Det var en herlig tur og dejligt at sejle rundt hele dagen!!

Blog Image

Her i Bangkok har vi vaeret i ligge-biograf, hvor vi saa en gyser. Det viste sig at vi var de eneste 2 der skulle se den paa det tidspunkt, saa det var ekstra spaendende, men en meget sjov oplevelse!!